Wie zit er achter woondo?

Ons verhaal

Het concept en de website van Woondo zijn bedacht en gemaakt door Frank Berden en Loek van der Linden.

Frank is bijna 30 jaar hypotheekadviseur, waarvan inmiddels al ruim 20 jaar als zelfstandig ondernemer. Dagelijks adviseert Frank met veel plezier zijn klanten over hypotheken. Enkele jaren geleden kreeg Frank een idee. Een platform voor woningzoekers waarop zij hun zoekwens permanent konden laten staan, maar ook delen, met als doel een woning te vinden.

Loek is van huis uit wiskundige, maar heeft zijn hele leven, in meerdere functies, in de ICT sector gewerkt. Op het moment dat Frank bedacht dat er een website gemaakt moest worden met bovengemiddelde functionaliteit heeft hij contact opgenomen met Loek. Met zijn schat aan ervaring is Loek in dit project gestapt en vanaf het begin af aan heeft hij niet alleen telkens weer naar technische oplossingen gezocht, maar ook meegedacht over verbeteringen, om invulling te geven aan de ideeën. Deze website is het resultaat hiervan.

Onze missie

Woondo is ontstaan om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. We willen met deze site consumenten helpen in de zoektocht naar een (volgende) woning. 

Wil je meer weten over Woondo?

Stuur ons een bericht

© Woondo

Woondo.nl