Jouw woning in de verkoop?

Woondo is dé plek waar jouw woningverkoopavontuur begint! In slechts 6 eenvoudige stappen kun je jouw woning succesvol op de markt zetten en de perfecte koper vinden!

Onderstaand leggen we je uit hoe je een profiel kunt aanmaken. Heb je dit al gelezen? Klik dan hier om een profiel aan te maken.

1. Creëer een profiel van jouw woning

Maak allereerst een profiel aan voor jouw woning op Woondo. Vertel ons alles over jouw huis, van de gezellige hoekjes tot de unieke kenmerken die het onderscheiden. Laat jouw woning stralen!

2. Voeg een creatieve foto toe

Geef potentiële kopers een glimp van de charme van jouw huis door een foto toe te voegen. Het hoeft niet per se de voorgevel te zijn; wees creatief en deel een beeld dat de unieke sfeer van jouw woning vastlegt.

3. Gebruik de selectievelden slim

Vul de selectievelden in met de specifieke kenmerken van jouw woning. Laat geen detail onbenut, zodat kopers een duidelijk beeld krijgen van wat jouw huis te bieden heeft.

4. Voeg extra informatie toe!

Laat jouw creativiteit de vrije loop in het tekstveld! Voeg zoveel mogelijk extra informatie toe, van bijzondere details tot verhalen die jouw huis karakter geven.

5. Interesse in de woning?

Wanneer potentiële kopers geïnteresseerd zijn, laten ze dat weten door een e-mail te sturen naar Woondo. Jouw reis naar de perfecte verkoop begint hier!

6. Activeer jouw woningverkoop!

Zodra je besluit om actief te verkopen, geef je dit door aan Woondo. Wij verstrekken je de ID-nummers van geïnteresseerde partijen.

Weten wie serieus geïnteresseerd is?

Ervaar je een overweldigende belangstelling voor je woning? Raak je het overzicht kwijt te midden van al deze interesse? Of ontbreekt het je simpelweg aan tijd om alle kandidaten zorgvuldig te selecteren?

Voor slechts €10,- per profiel helpen we je bij het filteren van serieuze kandidaten. 

Veel gestelde vragen

Woondo is het eerste platform waar je jouw woning, nog voordat deze officieel te koop staat, al openbaar kunt presenteren. Vind kopers voor je woning voordat deze op reguliere huizenwebsites verschijnt. Door gebruik te maken van deeldiensten van een makelaar, bespaar je uiteindelijk op de verkoopkosten van je woning!

Op dit moment zijn er geen kosten verbonden. De verkoopprofielen zijn volledig gratis op de site geplaatst. Zodra er voldoende verkoopprofielen zijn, wordt er een kleine bijdrage gevraagd. We informeren je hier uiteraard tijdig over. Kosten zijn pas van toepassing na jouw akkoord.

Nee, je naam wordt pas aan een woningzoeker verstrekt wanneer je hiervoor toestemming hebt gegeven.

Ja, die hebben we zeker. Deze kun je hier vinden. 

Woondo behoudt exclusief het recht om verkoopprofielen te wijzigen. Elke aanpassing ondergaat een screening voordat deze wordt geplaatst. De wijzigingen worden binnen 48 uur doorgevoerd. Klik hier om je profiel te wijzigen.

Is je woning succesvol verkocht? Meld dan eenvoudig je verkoopprofiel hier af.

We plaatsen jouw woning in ons vraag & aanbod overzicht en delen het indien gewenst op onze sociale mediakanalen.

Je kunt ook zelf berichten op social media plaatsen en verwijzen naar Woondo. Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram, en deel de berichten! Hoe meer mensen de site ontdekken, hoe groter de zichtbaarheid van jouw verkoopprofiel wordt!

Natuurlijk gaan wij uiterst voorzichtig met je gegevens om. We zullen je gegevens nooit zonder toestemming verstrekken aan kandidaten of aan derden. Mocht je hier meer over willen lezen. Klik dan hier om naar ons privacy statement te gaan. 

Stuur ons een bericht

© Woondo