Hoe werkt het?

Zoekprofiel aanmaken

Stap 1: Maak een zoekprofiel aan op basis van uw woonwensen. 

Stap 2: Een verkoper of makelaar matcht zijn woning via vraag en aanbod.

Stap 3: Als een woning matcht met uw zoekprofiel kan de verkoper aanvullende gegevens sturen van de woning. 

Stap 4: Uw contactgegevens worden pas verstrekt als u ook interesse heeft in de aangeboden woning. 

Waarom Woondo?


Woondo werkt samen met lokale hypotheekadviseurs en makelaars. Klanten met verhuisplannen worden actief gewezen op Woondo.nl Hierdoor wordt ondere andere aanbod dat nog niet op de woningsites staat gematcht. Een woningverkoper of makelaar matcht zijn woning met de zoekprofielen. Daarna kan een woningverkoper of makelaar zijn woning aanbieden aan de gematchte zoekers.

Wat kost het?

Vooralsnog niets. De zoekprofielen staan geheel gratis op de site. Zodra er voldoende zoekprofielen zijn, zal een kleine bijdrage worden gevraagd. Uiteraard word je hier tijdig over geïnformeerd. Pas na jouw akkoord kunnen er kosten van toepassing zijn.

Zoekprofielen beheren

Een zoekprofiel kan alleen door Woondo worden gewijzigd.Reden hiervoor is dat elke wijziging wordt gescreend voordat deze worden geplaatst.De wijziging zal binnen 48 uur worden doorgevoerd.​

Afmelden zoekprofiel

Heb je een woning gekocht? Dan kunt u uw zoekprofiel hier afmelden.​
0

Hypotheek adviseurs

Ruime keuze uit gecertificeerde hypotheek adviseurs

0

Makelaars

Onze makelaar helpen u graag verder!

0

Bouwkundige adviseurs

Onze bouwkundig adviseurs dragen graag een steentje bij!

0

Taxateurs

Weten wat uw woning waard is? Onze taxateurs staan voor uw klaar!

Hypotheek oké

Ontdek de handige functie van het “hypotheek oké” certificaat bij Woondo! Door je zoekprofiel dit label te geven, weten verkopers meteen dat jij in staat bent de woning te kopen. Het certificaat, verkrijgbaar via onze aangesloten hypotheekadviseurs, voldoet aan strenge eisen en bevestigt dat jouw financiering goed geregeld is.

Voor een bedrag van €350 brengt de hypotheekadviseur dit certificaat in rekening. Een deel van dit bedrag wordt als korting verrekend op de uiteindelijke opdracht om de hypotheek te regelen. Het certificaat is niet alleen handig bij de aankoop van bestaande woningen, maar kan ook worden gebruikt bij het bieden op een woning via een makelaar of bij nieuwbouw.

Belangrijk om te weten is dat jouw contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, alleen aan verkopers of makelaars worden verstrekt na jouw akkoord. Bij interesse in een woning kan een verkoper of makelaar jouw contactgegevens kopen. Je ontvangt altijd een bericht als dit gebeurt, waarna de verkoper of makelaar contact met jou zal opnemen.

Wil je jouw zoekprofiel sneller laten matchen? Plaats berichten op social media en verwijs naar Woondo.nl. Deel jouw unieke ID-nummer om jouw profiel vindbaar te maken. Volg Woondo.nl op Facebook, LinkedIn en Instagram en deel de berichten om de site bekender te maken. Hoe meer mensen de site ontdekken, hoe sneller jouw zoekprofiel wordt gematcht!

Let op: bij het gebruik van Woondo zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Ontdek de mogelijkheden en vind jouw ideale woning met Woondo.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over het aanmaken van een zoekprofiel? Of heeft u vragen over het (ver)kopen van een woning? Wij helpen u graag verder!
Stuur ons een bericht

© Woondo

Woondo.nl